Afspraak maken met de gemeente

Voor de meeste zaken kunt u van 9.00 - 16.00 uur (op donderdag tot 19.00 uur) terecht op het gemeentehuis zonder afspraak. Voor sommige onderwerpen moet u een afspraak maken als u 's middags tussen 12.00 en 16.00 uur iets moet regelen. Voor een melding trouwplannen en erkenning moet u altijd een afspraak maken.

U kunt digitaal een afspraak maken voor de volgende onderwerpen:

WMO

Niet voor alle diensten kunt u een afspraak maken via de website. Staat het product of de dienst niet in de lijst dan kunt u altijd telefonisch een afspraak maken via ons.

Voor een afspraak over kwijtschelding verzoeken wij u om in het veld opmerkingen het adres op te geven waarover u het gesprek wilt hebben als dit afwijkt van uw woonadres.

Een afspraak maken via de website

1. Ga in het digitaal loket naar het product waarvoor u een afspraak wilt maken.
    2. Klik op Afspraak maken.
    3. Kies het soort afspraak dat u wilt maken.
    4. Kies datum en tijd en vul de rest van de gevraagde gegevens in.
    5. Klik op de knop 'verzenden'.

Telefonisch een afspraak maken

Bel met de gemeente (telefoonnummer 050 - 50 27 222) om een afspraak te maken.

14-03-2019