Dranghekken en/of containers reserveren

Bij verlies of diefstal dienen de hekken te worden vergoed naar de dagprijs van dat moment.

Als u een evenement organiseert, heeft u soms materialen nodig die u niet zelf heeft. Bijvoorbeeld dranghekken om de straat af te zetten. Of containers voor het afval. De gemeente heeft dranghekken en afvalcontainers die u kunt lenen. U moet deze wel reserveren.

De dranghekken en containers kunt u het beste zo vroeg mogelijk reserveren. Dit kan ook digitaal met het formulier Reserveren van dranghekken en/of afvalcontainers (Zie onder tabje 'Direct regelen').

Dranghekken

Drankhekken moeten door de gebruikers zelf worden opgehaald en ook weer teruggebracht. De gemeente heeft 100 stuks dranghekken die op een aanhangwagen (alleen geschikt voor langzaamverkeer) zijn geplaatst. De hekken worden opgehaald bij de gemeente werkplaats aan de 1e Energieweg in Roden.

Afvalcontainers

De afvalcontainers worden gebracht en gehaald door de gemeente. Geef de reservering van de afvalcontainers minstens 2 weken voor het evenement aan de gemeente door.

28-10-2019

Wetgeving