Kopie van de aanslag gemeentebelastingen aanvragen

Voor de gemeentelijke belastingen krijgt u een aanslag van de gemeente. Bent u de aanslag kwijt of heeft u een kopie nodig? Die kunt u aanvragen bij de gemeente.

Voor gemeentelijke belastingen, zoals rioolheffing, afvalstoffenheffing en de onroerendezaakbelasting (ozb) ontvangt u in de laatste week van februari een aanslag van de gemeente.

U kunt uw aanslag en het taxatieverslag ook online raadplegen en/of downloaden in Mijn gemeente Noordenveld.

In Mijn gemeente Noordenveld kunt u meteen pdf-bestanden downloaden van het aanslag- en beschikkingsbiljet en het WOZ taxatieverslag. Een kopie kunt u ook aanvragen met het formulier WOZ waarde opvragen onder de groene knop 'Product aanvragen'.

02-05-2019

Wetgeving