Melding over openbare ruimte indienen

Een melding over de openbare ruimte geeft u door aan de gemeente.

U kunt bij de gemeente een melding of klacht indienen over:

• afval
    • asfalt-, klinker- en onverharde wegen
    • voetpaden en fietspaden
    • pleinen, speelplaatsen, viaducten en rotondes
    • stoplichten
    • verkeersborden en -tekens
    • straatmeubilair, zoals zitbanken
    • verkeersmaatregelen, zoals drempels, wegversmallingen
    • vervuilde openbare wegen, pleinen en voetgangersgebieden
    • straatverlichting

• U kunt uw melding of klacht doorgeven met het webformulier Doorgeven melding.
    • Een melding ter plekke maken via de app AfvalWijzer
    • Ook kunt u de melding of klacht telefonisch doorgeven door te bellen met 050 50 27 222.

Zo geeft u een melding of klacht over de openbare ruimte door:

• U neemt contact op met de gemeente.
    • U geeft door:
      • uw naam en adres
      • een duidelijke omschrijving van uw klacht
      • eventuele foto’s of tekeningen

19-11-2019

Wetgeving